Monday, December 11, 2006

Sauva ja kumihanskat

En tiedä, mitä teille tulee otsikosta tulee mieleen, mutta mulle homma on ihan selvä:


Nimittäin vinyylihanskoja *rämps* massan käsittelyyn, jottei massaan jää sormenjälkiä, upea ja ihana sauva eli massakaulin ja Premoa, joka on askartelumassasaralla uusi tuttavuus. Hanskoja lukuunottamatta ostin kaikki Ihan kivasta kaupasta. Suosittelen.

Nyt on jopa jotain neulottua esiteltävänä. Kissapipoja oman mallin mukaan olen tehnyt muutamia tilaustuotteina. Tykkään tästä mallista hirmuisesti, vaikka onkin oma. Aina kun tällaisen tekee, tulee todella tyytyväiseksi. Pipo valmistuu nopeasti ja erottuu massasta. Näissä pipoissa on myös aitoja kissankarvoja!


Minulta tilattiin pari nimipipoa, ja pähkäilinkin aikani, miten nimet saisi pipoihin kivasti. Kokeilin Vaakan tilkkuihin paria eri tekniikkaa. Siniseen on A-kirjain tehty silmukoita jäljitellen, ja kuten näkyy, sininen lanka paistaa keltaisen alta selkeästi. D-kirjain on tehty ketjusilmukoilla, ja se miellytti omaa silmää paljon enemmän. (Kuva on tumma, koska aurinkoa ei ole pahemmin näkynyt ja salaman kanssa tuli ylivalottuneita.)Tässä myös valmiit nimipipot ja niitä himoitsevat kissantassut. Mielestäni niistä tuli kivat:Joululahjojakin on valmistunut kiitettävästi, mutta niistä lisää sitten joulun jälkeen. (Ja voisiko joku kertoa, missä välissä tuli joulukuu? Oon tyytyväisesti kuvitellu, että jouluun on vielä pitkä aika.)

6 comments:

Katri said...

Onnittelut myöskin sulle valmistumisen johdosta! Toivottavasti on kaikki kurssit sun muut kunnossa, ettei tule mitään ikäviä yllätyksiä. :)

Pörrö said...

Tuossa kanavalla sinua kaipailtiin ja mietittiin, pitäisikö mun kysyä ootko tyytyväinen ;)

Meeri said...

*rämps* itelles :D
Kehu nyt siinä, kun mä yritän vielä sinnitellä ostamista...

Taiska said...

Poikkesin vain toivottamaan sinulle oikein hyvää joulua!

famu said...

"Pimeydessä syttyy tähti,se loistaa koko maailmaan".-Riemullista joulujuhlaa Sinulle ja läheisillesi.

Tellu said...

Täältähän löytyy lisää kissajuttuja, tosi kivoja ovat nuo pipot.
Hyvää uutta vuotta!