Sunday, July 23, 2006

Aikaansaannoksia

Pitkästä aikaa aikaansaannoksia. Sain miehenkin innostumaan kokeilemaan langanvärjäystä, joten tässäpä näitä ihanuuksia taas:

Ylläolevat ovat minun värjäämiäni. Ei vielä mitään visiota, mitä näistä voisi tehdä. Kahdella vasemmanpuoleisella kerällä lähinnä puhdistin veden, mutta niistäkin tuli ihanan väriset.


Vaaleanpuna-oranssin ja sini-vihreän värjäsi mies. Sini-vihreästä on tarkoitus tulla ukolle sukat. Violetista suunnittelin itselleni sukkia, koska violetti on ehdottomasti yksi lempiväreistä.


Ja väkersinpä vauvanmyssyn, kuten kuvasta näkyy. :) Allaoleva takki on puolestaan tehty koulukaverille. Odotan jännittyneenä hänen kommenttiaan siitä. Takki näyttää sängylle levitettynä hölmöltä, koska kaula-aukko näyttää todella pieneltä. Kaulus on neulottu etukappaleiden yläreunaan jätetyistä silmukoista pötköksi, ommeltu yhteen niskan takana ja ommeltu kiinni kaula-aukkoon. Ideana todella kiva, tätä voisi joskus kokeilla jossain. Takin ohje löytyy täältä, mutta sovelsin langan Samokselle, koska alkuperäiset langat ei mitään kovinkaan edullisia ole.

Lisäksi väkersin työkaverille pötkösäärystimet seiskaveikasta:Nyt on ollut kova into väkertää kaikkia keskeneräisiä loppuun, kun on ollut pari viileämpää päivää. Töissä on melko viileä ilmastoinnin takia, niin ajattelin vihdoinkin väkertää fifini valmiiksi ja viedä sen sitten töihin. Se alkaakin olla jo melkoisen iso. Ehkäpä siitä kuvia jo ensi kerralla. :)

4 comments:

Räpeltäjä said...

jopas täällä on oltu ahkerana. Hienoja lankoja. Tuo miehesi värjäämä pinkkisävyinen on suosikkini :)
Ja säärystimet olisi aika hyvä idea taas syksyn tullen... En kyllä lupaa saada mitään aikaiseksi, mutta ideana kinnostaisi :) Ehkä ensi vuonna sitten.

Maija said...

Hei, bongasin tuon tekemäsi päähuivin (alemmassa postauksessa) ja kyselisin, että minkä kokoinen se on? Olen neulomassa päähuivia sukulaisvauvelille, eikä ole hajuakaan, minkä kokoinen siitä pitäisi tehdä.
Minkä ikäiselle lapselle sinun huivisi meni?
Kiitos jo etukäteen jos pystyt auttamaan!

Puputsi said...

Mun huivi meni semmoselle tytölle, joka menee tänä syksynä kouluun. Tein sen itelleni aika napakaks. Valitettavasti tarkempia mittoja siitä en saa, koska annoin huivin jo eteenpäin. Toivottavasti tästä oli ees jotain apua.

Maija said...

Okei, kyllähän tämä jo jonkun verran auttoi! Koitan tuosta silmämääräisesti mallailla.