Wednesday, July 24, 2013

Missä Puputsi luuraa?

No tietenkin Villavyyhdissä! Nyt Puputsin uniikkeja nappisettejä saatavilla myös Villavyyhdistä Helsingin Paavalin kirkon läheltä (Kangasalantie 4). Sinne siis kaikki ihailemaan nappien lisäksi aivan upeita käsinvärjättyjä ja -kehrättyjä lankoja. (Vinkvink: osta napit ja lanka työhön yhdellä kertaa!)

Kuvaaja Jenni Österman / Villavyyhti.
Virtuaalielämä on toistaiseksi aika hiljaista pienten lasten ja kesän vuoksi. Ehkä joskus saan aikaiseksi blogata myös nuo ihanat käsityöt, joita olen saanut aikaiseksi. Joskin käsityörintamalla on melko hiljaista, koska kädet on yleensä varattu vauvanhoidossa. Mutta väliaikaista kaikki on vaan, joten pian varmaan sukkaa ja muuta pukkaa entiseen malliin.

Syksylle ja talvelle tiedossa myös kaikenlaista kivaa pientä käsityötapahtumaa, joten pysy kuulolla! Kannattaa seurailla Puputsin Puodin Facebook-sivuja. (Pienenä sivuhuomautuksena: pienyrittäjän mainosbudjetti on kovin pieni, joten kaikki tykkääminen ja linkkien jakaminen on konkreettinen iso apu minulle, vaikka olisi pieni vaiva jakajalle. Olen kiitollinen kaikesta avusta.)

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille!

No comments: