Sunday, February 28, 2010

Nyt se alkaa!

Nimittäin lankahamsterit 2010! Emännöin Lankahamsterit 5 -blogia. Neuletyökori on pakattu ja odotan kämmenet hikoillen vuorokauden vaihtumista.... Sitten alkaa armoton tikutus!

Tänä vuonna kokeilen uutta taktiikkaa: Kokosin koriin valmiiksi ohjeet, puikot ja langat niihin töihin, jotka toivon toteuttavani tämän vuoden hamsterikuussa. Katsotaan nyt, ehdinkö tai pitääkö koriin keksiä lisää täytettä, mutta eipähän ainakaan tässä alussa menee aikaa sen miettimiseen, että mitäköhän sitä neuloisi.Lankahamstereita tänä vuonna sponsoroi myös Puputsin Puoti.

2 comments:

Worsted Knitt said...

Aika hyvä ajatus - itse en ole vielä yhtään miettinyt mitä neuloisi (paitsi yhden villapaidan loppuun). Täytyykin tänään mennä penkomaan kaappia!

Leena Katto said...

Tuohan olisikin ollut kiva idea! Itselläni menee niin, että teen yhden työn loppuun, sukellan lankalaatikkoon, Googlailen (tai pikemminkin Ullailen) ohjeita ja käytän siis ihan ylimääräistä aikaa uuden tekemisen keksimiseen. Tai vaihtoehtoisesti kyselen tutuilta, olisiko jollekin neulomukselle tarvetta. ;)

Mutta hei Puputsi, innostaisiko Jämäkuun järjestäminen pitkästä aikaa? Eihän 2008 vuoden jälkeen ole jämistelty? Voisin lupautua apuemännäksikin, jos hommaan lähdetään.