Saturday, October 10, 2009

Mitä netissä tapahtuu?

Ei näemmä pienen vauvan äitinä kauheasti ehdi netissä surffata, lukea blogeja tai julkaista blogikirjoituksia. Oon ihan pihalla kaikesta lähiaikoina netissä tapahtuneesta. Tänään otin kuitenkin pienen irtioton arjesta ja uppouduin hetkeksi seuraamaan netin neuleskenen kuulumisia. Tässä yhteenvetoa siis, jos joku muukin on yhtä pihalla kun meikäläinen ;)

Suomen Kuvalehti on huomannut neuleblogien suosion. Eniten jutussa lämmittää viittaus nettineulelehti Ullaan, jonka tekemiseen olen itsekin useamman kerran osallistunut. Maininta on ihanasti tyyliin: "Kun tällaista ei kaupallisena ole, tekevät harrastajat sen itse - ilmaiseksi." :)

Ja kun nyt kerta Ullasta puhutaan, niin mainitaanpa samalla "mummoekstran" deadline. 5.11. saakka voi lähettää artikkeleita ja ohjeita lapsuudesta tutuista neuleista, kuitenkin tekijänoikeuksia kunnioittaen. Kohta muuten ilmestyy Ullan seuraava numero!

Jostain neuleblogista bongasin hauskan uuden blogin: Neulebloggaajan ABC. Nimi blogia myöten ja tästä onkin hyvä aloittelevan neulebloggaajan aloittaa, sillä blogissa on selitetty monia eri neulemaailmasta tuttuja käsitteitä. Blogin kirjoittajat ovat ilmeisesti perustaneet blogin Seinäjoen käsityömessujen aikaan ja blogi sivuaa myös niitä, mutta ilmeisesti päivittyy jatkossakin.

Toinen hauska blogi, johon törmäsin, on Handjobs. Aikalailla samanlaisessa elämäntilanteessa oleva aloitteleva bloggaaja kertoo projekteistaan. Nimi kyllä repeilytytti urakalla.

Sen verran myös Puodin asioita, että loin Facebookiin Puputsin Puodille fanisivut. Fanisivut hakevat vielä muotoaan, mutta eniten itse toivon, että sinne tulisi kuvia käsitöistä, jossa nappejani on käytetty. Kannattaa tulla faniksi. ;)

Ei nyt ihan netissä, mutta sinnepäin kuitenkin: Suomen Kädentaidot -messut järjestetään 13.11. - 15.11. Tampereen messukeskuksessa. Langanostolakko olisi tarkoitus saada loppumaan ennen näitä messuja, koska tarkoitus olisi suunnata Tampereelle tuolloin. Pidetään peukkuja!

Jos jokin nettineuleskeneä ravisuttanut suuri uutinen on jäänyt pois, pistä kommenttina tiedoksi tietämättömälle. ;)

No comments: