Saturday, August 15, 2009

Akryyliyllätys

Reilu viikko sitten neulontatapaamisessa koin shokeeraavan yllätyksen. Ennen varsinaisen yllätyksen esittelyä, hieman taustoja: Pohtiessani tyttärellemme nimeä, toivottiin minun nimeävän vauva Satu-Marjutiksi tiettyjen henkilöiden mukaan. Lapseni psyyke uhottiin tuhota hirveällä akryyli-pörrölanka-koiranoksennusvärisellä takilla, josta sattui löytymään kuva eräästä neuletapaamisessa kiertäneestä lehdestä. Kyseessä oli jotain aivan järkyttävän kamalaa ja mieleni sulki moisen hirvityksen pois.

Ristiäispäivä tuli ja tyttärestämme tuli Ada Zelda Anniina. Olin jo unohtanut uhkauksen, mutta seuraavassa neuletapaamisessa minulle ojennettiin paketti:

Paketti on Espoo-Espoon Akryylinvapautusrintamalta. Kyseessä oli siis kosto siitä, että lapselle annettiin aivan väärä nimi. Aluksi näytti siltä, että paketti oli täynnä hirmuista pörrölankaa, mutta onneksi se vain vaikutti siltä:


Kiitoksia kaikille yllätykseen osallistuneille! Peitto on aivan ihana! Kissoistamme Säde innostui jo syömään hapsulankaa ja Adakin on peiton päällä kellinyt. Ehkä joskus vielä keksin noille muillekin pörrölangoille jotain käyttöä, tai säästän ne suosiolla Adalle. Eikös kaikki pikkutytöt tykkää tuommoisista? ;) Kiitos vielä kerran!

1 comment:

Marjut said...

"Toivottiin" oli aika kohteliaasti ilmaistu. ;-) Kiva, että peitolle on ollut käyttöä!