Sunday, August 10, 2008

Pöllitty idea

Pöllin kaveriltani kivan vessan sisustusidean. Aloin nimittäin kokoamaan vessan oveen meille tulleita postikortteja. Kiinnitän kortit ihan sinitarralla. Kuten kuvasta näkyy, on ovessa tyhjiä koloja vielä paljon, joten postikortit ovat tervetulleita. ;) Tutut voivatkin löytää lähettämiään kortteja kuvasta.Tietty tässä on yksi ei niin kiva puoli: "Lähetä mulle postikortti - ajattelen sua aina vessassa!"

3 comments:

Eeva said...

Siis ne on sisäpuolella? :o Eikö ne kostu? Tai sitten vaan ime hajuja (iyyy...).

Minäkin olen kyllä miettinyt vessan sisustamista. Nyt se on aika ankea valkoisine seinineen (joissa on vieläpä kaikenlaista pientä, joka ei lähde jynssäämällä) ja siniharmaine muovilattioineen. Olen miettinyt jonkin pitkulaisen kuvion maalaamista muovikalvoon, jota minulla on, ja sen ripustamista seinälle. Muovi kestäisi kosteutta, siksi olen sitä suunnitellut, enkä esim. akvarellipaperia, joka olisi nopeammin toteutettavissa.

Hehee, olisi aika häröilyä laittaa omia taideteoksiaan vessan seinälle näytteille. :P

Niina said...

Postcrossingin kautta saa mukavasti kortteja eri puolilta maailmaa...

http://www.postcrossing.com/

Älä muuten tuo niitä tavaroita talkoisiin, mulla on niin paljon muutenkin raahattavaa...

Puputsi said...

Juu noi kortit on vessan sisäpuolella. En haistele niitä, niin en osaa sanoa, kertyykö niihin jotain erityisiä hajuja. :D Kosteutta niihin ei kerry, koska meillä on suihkuhuone ja vessa erikseen. Ja nuo kortit on siis vessan ovessa sisäpuolella. Tietysti voishan sitä laajentaa joskus myös oven toiselle puolelle, jos oikein paljon tulee kortteja. :)