Wednesday, June 11, 2008

Blogien bongailua

Siirryin Blogilistasta Google Readerin käyttäjäksi. Kyseinen systeemi onkin paljon kätevämpi ja haluan hamstrata sinne lisää luettavaa. Kertokaapa siis, mitä blogeja luette usein? Ei tarvitse olla käsityöblogi, mikä tahansa blogi käy. Mitään en arvo, kukaan ei saa mitään palkintoa eikä muutakaan sellaista nyt ole luvassa. Pistetään hyvät blogit jakoon. :)

Ja ai niin, neuloin lisää minisukkia geokätköilyä varten:Ja hei, kai kaikki jo bongasivat Jämä-Ullan ja Ullablogin kuvahaasteen?

5 comments:

Pami said...

Minun blogista löytyy nyt luettelo, keitä lueskelen (löytyy, kun rullaa hiukan sivulla alaspäin, oikeasta reunasta). Vähän sieltä löytyy kaikenlaista muutakin kuin käsitöitä, mutta koko ajan olen keräillyt lisää. En tiedä, kuinka kauan listaa pidän yllä...

Sini said...

Noi on hauskoja noi pikkusukat. Ja toi geoilu kuulostaa hauskalta. Kävin urkkii lisätietoja jostain nettisivuiltakin, pistettiin miehen kanssa ihan vakavaan harkintaan, ois niin kiva yhteinen harrastus.

Mä oon miettinyt itsekin tota google readerin puoleen kääntymistä, täytyy nyt käydä joku hetki tutustumassa siihen. Mut blogeja en osaa suositella, niitä ois niin monta enkä haluu nostaa yhtä yli muiden.

Taija said...
This comment has been removed by the author.
Miimu said...

Itse kävin blogilistan suosikkini lävitse ja siirsin Readeriin. Käyn kyllä edelleenkin lukemassa listalle tulevia uusia ja jos on kiinnostavia laitan ylös.

Markka said...

Pieni lista. Laitan ei-neuleblogeja, jos tulisi vaikka jotain uutta mielenkiintoista vastaan!

http://lovelotta.blogspot.com/

http://kaisaleka.blogspot.com/

http://www.nestledin.net/

http://maijja.blogspot.com/

Näitä olisi miljoona, mutta ehkä muutama riittää.