Friday, February 25, 2011

Linkkivinkki

Löysin Ravelryn kautta tämän ihanan blogin (WhiMSy love), jossa on vaikka mitä kivaa ideaa, ohjetta ja puuhastelua. Suosittelen!

Eipä tässä sitten muuta; kukkamattoprojektissa on 361 kukkaa. Jatketaan virkkaamista.

Sunday, February 06, 2011

Tapahtumia

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi Puputsin Puodin käsintehtyjen uniikkikkorujen ja Mary Kayn kosmetiikan parissa! Muista myös lähestyvä ystävänpäivä - meiltä löydät helposti postitettavat lahjat kauempanakin asuville ystäville. Myynnissä myös neuleita talven viimeisille pakkasille.

Tule katsastamaan tarjonta tai vain nauttimaan kupposellinen kahvia ja höpöttelemään mukavia!

Lämpimästi tervetuloa!

Tiistaina 8. helmikuuta 2011 · 16:00 - 19:30
Studio Sparkling Bee, Viipurinkatu 12

Suora linkki tapahtuman Facebook-sivulle

---------------------------

Puputsin Puodin koruesittely Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pihlajamäen perhekahvilassa keskiviikkona 9.2. klo 10.00 - 12.00. Tervetuloa nauttimaan kivasta perhekahvilameiningistä koko perheen voimin!


Tuesday, February 01, 2011

Pohdintaa lahjasukista

Tein toissa jouluna mummulleni Novitan ohjeella pitsi-/palmikkosukat. Hänellä on kaksi paria kauniita pitsi- ja/tai palmikkosukkia. Kuulemma niitä ei raaski käyttää, koska ne ovat niin kauniita ja jos niitä käyttää, ne kuluvat. Täytyyhän sitä ihmisellä pyhäsukkia olla. Onko muut neulojat törmänneet vastaavaan palautteeseen? Itseäni huvitti, mutta toisaalta myös ärsytti, koska sukat on tehty pidettäviksi. Niinpä tein päätöksen: aion neuloa mummulleni niin paljon kauniita pitsi- tai palmikkosukkia, että hänen on jossain vaiheessa pakko alkaa käyttää niitä muuallakin kuin kaapissa! Onhan se kivaa, että käsityötä arvostetaan, mutta noh... ymmärtänette?

Jouluna 2010 tein mummulleni (hän ei siis itse osaa neuloa muuta kuin oikean ja nurjan silmukan) tällaiset sukat Novitan Syksy 2010 (ravelry) löytyneestä ohjeesta:


Lankana luumunvärinen 7 veljestä. Kuvio oli helppo ja hauska, ja valmiista sukasta tuli todella kaunis. Nämä myös valmistuivat todella nopeasti - ehkä lähestyvällä aatolla oli myös jotain tekemistä asian kanssa. Myös mummuni tykkäsi sukista ja soitti ihailupuhelun joulun jälkeen. Montakohan sukkaparia saan tehdä ennen kuin nämä sukat pääsevät käyttöön asti? ;)